INAC Nordics första möte i Malmö!
2018-12-19
Konferens med Exsead Alliance i vackra Skåne
2019-06-03
INAC Nordics första möte i Malmö!
2018-12-19
Konferens med Exsead Alliance i vackra Skåne
2019-06-03
Visa alla

People Impact blir en del av det globala nätverket INAC

People Impact som erbjuder tjänster inom Executive Search, Rekrytering och Personbedömning/Second opinion ägs och drivs av Anne Barbosa och Boel Lundell. Företaget tar nu steget ut på den internationella marknaden genom att bli partner i nätverket INAC Global Executive Search, som idag finns i 30 länder på fem kontinenter.

  • Det här betyder att vi kan erbjuda våra kunder som finns på den internationella marknaden möjlighet att använda våra partners över hela världen, säger Anne Barbosa, partner på People Impact.

INAC är ett av världens ledande nätverk av fristående Executive Search-konsulter och startade sin verksamhet i Europa 1992. Dock fanns ingen partner i Sverige när president Rui Borges bjöd in People Impact, tillsammans med samarbetspartnern Re-source från Växjö, till en konferens i Milano. Detta resulterade i att bolagen blev en del av det globala nätverket.

  • Vi är mycket glada över att få ytterligare högt kvalificerade företag i vår organisation. Både våra partners och klienter över världen kommer att ha nytta av den kompetens och de erfarenheter People Impact har, inte bara inom Executive Search, utan också inom Rekrytering och Personbedömning/Second opinion, säger Rui Borges, president för INAC Global Executive Search.

Anne och Boel ser flera fördelar med INAC, både för People Impact och deras kunder. People Impact med kontor i Malmö hjälper sina kunder över hela Sverige. Precis som övriga partners i INAC tillämpar de en välutvecklad metodik för att hitta rätt kandidater för varje kund och uppdrag.

  • INACs globala verksamhet bygger på personliga relationer och på tillit. Genom regelbundna nätverksträffar bygger vi en trygg plattform för samarbete över gränserna. Erfarenhetsutbyte och dialog kring arbetssätt bidrar till att stärka plattformen, och det är viktigt att vi vet hur våra kollegor arbetar för att kunna garantera våra kunder en kvalitativ leverans. Vi brukar uttrycka att ”vi har en kompromisslös inställning till kvalitet” och det känner vi att våra kollegor inom INAC också står för, avslutar Boel Lundell.