Uthyrare – Skåne till Svenska Hus

Kommundirektör till Lomma kommun
2019-02-11
b.n.t söker en Produktchef – Nordisk marknad
2019-02-14
Visa alla

Uthyrare – Skåne till Svenska Hus

Uthyrare till Svenska Hus med placering i Malmö

Svenska Hus erbjuder en intressant och spännande tjänst med en solid plattform och en stark ägare i ryggen. Som Uthyrare kommer du att bli en del av ett kreativt team med siktet inställt på att öka marknadsandelarna i en expansiv region med stort fokus på utveckling och framtid.

Du ansvarar, tillsammans med övriga i uthyrningsteamet, för nyuthyrningen av Svenska Hus kommersiella lokaler i Skåne, vilket omfattar ca 100 000 kvm. Ca 2/3 av beståndet finns i Malmö och övriga fastigheter är fördelade på Landskrona, Helsingborg, och Hässleholm. Beståndet utgörs av centralt belägna kontors- och butikslokaler samt lager-, industri- och servicelokaler. Ansvaret innebär såväl nyuthyrning  i det befintliga beståndet som ansvar för projektuthyrning.

Uthyrningsteamet har tillsammans ett hyresintäktsansvar för regionens kommersiella fastigheter och som Uthyrare kommer du att ha specifikt ansvar för en del av beståndet. Du skapar och utvecklar nära och långsiktiga kundrelationer för att säkerställa att Svenska Hus har ett starkt varumärke i regionen och utgör ett intressant alternativ när bolag och organisationer har lokalbehov i området.

Du har ett tydligt proaktivt och kreativt arbetssätt. Vidare är du marknadsorienterad och har god förmåga att identifiera rörelserna på hyresmarknaden, vad gäller såväl kända som möjliga lokalbehov hos potentiella och befintliga kunder. Med en relationsskapande och förtroendeingivande approach initierar du intressanta kontakter och deltar i relevanta nätverk.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet från arbete med proaktiv försäljning/uthyrning inom fastighetsbranschen och som därmed har ett välutvecklat nätverk i regionen. Har du arbetat med uthyrning av kommersiella lokaler och erfarenhet av relevant hyresjuridik är det meriterande. Du har relevant högskoleutbildning, gärna med teknisk/kommersiell inriktning. Branscherfarenhet är ett krav liksom en bakgrund med resultatansvar. Vi förutsätter att du har förhandlingsvana och att du är genuint intresserad av att förstå kundernas verksamhet och affär. Att utifrån kundens behov finna attraktiva lösningar för såväl hyresgäster som för Svenska Hus ser vi som viktiga drivkrafter.

Ansökan
För ytterligare information välkommen att kontakta Boel Lundell på 040–354888. Din intresseanmälan med CV skickar du till research@peopleimpact.se senast den 25 februari.

Välkommen till Svenska Hus!

Svenska Hus projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten. Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.