Affärsutvecklare- Digitala möjligheter inom retail

IT/IS Director Securitas Northern Europe
2018-12-04
INAC Nordics första möte i Malmö!
2018-12-19
Visa alla

Affärsutvecklare- Digitala möjligheter inom retail

Affärsutvecklare- Digitala möjligheter inom retail 

Rollen som Affärsutvecklare- Digitala möjligheter vid Golfstore kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och arbeta nära Golfstores VD. Det framåtriktade strategiska gränssnittet gentemot medlemmarna är i fokus och rollen är nyinrättad. Tjänsten är internationell och omfattar även Golfstores medlemsbutiker ute i Europa. Huvuduppgifter är att utifrån Golfstores marknadsposition som ledande golfgrossist, bli en framåtriktad och nytänkande retail-kedja med innovativa digitala lösningar.

Konceptutveckling och innovativt tänkande framför allt inom områdena B2B-inköp, E-handel, medlem- och web-relaterade lösningar/system blir nyckelbegrepp för den nya rollen. Att utveckla integrerade lösningar med medlemmen i fokus blir huvuduppgiften. Affärsutvecklaren kommer att leda ett team av tre personer som i dag arbetar med företagets inköps- och butiksdatasystem.

Identifierade områdena man kommer att arbeta med är; E-Commerce, Digitala handelslösningar och CRM. Rätt person är pro-aktiv i att skapa relationer såväl inom som utom företaget. Ett genuint intresse för att skapa hållbara och enkla lösningar i en värld där medlemmarnas fokus kanske inte alltid ligger på affärer och teknik utan mer på golf, och den livsstil som präglar en golf PROs vardag. Grundidén med rollen är att hjälpa medlemmarna/Golfstore-ägarna att tjäna pengar, underlätta deras dagliga arbete, samt att få dem att börja se och använda nya möjligheter.

Utifrån en god analys och förståelse för olika samverkande funktioner/system har Affärsutvecklaren förmågan att lägga en plan för det framåtriktade förändringsarbetet samt att tillsammans med företagets övriga funktioner skapa engagemang för kommande projekt samt att driva igenom dem.

Din bakgrund

Vi ser gärna en person med eftergymnasial utbildning med inriktning på marknad/ försäljning/handel. Erfarenhetsmässigt är inriktning mot E-handel/digitalisering en lämplig bakgrund.

Engelska och svenska flytande i tal och skrift är krav – övriga språk är en fördel, framförallt tyska.

Vi söker dig som är utvecklings- och innovationsdriven sett ur såväl teknikperspektiv som kommersiellt. Ett intresse för att skapa allianser inom närliggande verksamheter samt intresse för att utveckla/ knyta relationer inom och utom golfvärlden är en tillgång.

Vi söker en engagerad och utåtriktad person med tydligt målfokus och välutvecklade ledaregenskaper. Rätt person har en pedagogisk förmåga att förklara, sälja in ett budskap, och driva igenom förändringar. Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst för dig som känner motivation i att bli en del av ett engagerat team som arbetar internationellt med stor genomslagskraft i en nischad värld!

Välkommen till Golfstore! www.golfstore.se

För frågor vänligen kontakta Anne Barbosa på People Impact som hjälper oss i denna rekrytering.

Telefon 040-35 48 88.

Välkommen med din ansökan till apply@peopleimpact.se senast den 31 december.

Golfstore är en av Europas största fackhandelskedjor inom golf. I över 40 år har Golfstore vuxit stadigt och har idag Golfstore-butiker och PROs som kunder/medlemmar och samarbetspartners i sex länder. Golfstore drivs sedan 2014 som en ekonomisk förening vilken ägs av kunderna/medlemmarna. I de olika Golfstore-butikerna hittar du golfkläder och prisvärd golfutrustning. Golfstore ska vara golfspelarnas självklara val för att prova utrustning från ledande leverantörer, få professionell custom fitting och känna trygghet med ”Garanterat lågt Pris” i direkt anslutning till golfklubben. Golfstore finns i Sverige, Norge och Danmark med ca 170 butiker och finns även i Tyskland, Holland och Österrike med ytterligare 130 butiker. Medlemmarnas ”sortimentslojalitet” är hög, ca 90 % i Skandinavien.