Affärschef till Svefa med placering i Gävle

När Chefen är en gigare
2018-11-01
Säkerhetschef till Lunds kommun
2018-11-15
Visa alla

Affärschef till Svefa med placering i Gävle

 

Affärsutveckling – ledarskap – projektledning

Med ansvar för vår verksamhet inom Samhällsbyggnad och Fastighetsutveckling, region Norr, söker vi nu en Affärschef med placering vid vårt kontor i Gävle. Som Affärschef ansvarar du för utvecklingen av vår affär och våra medarbetare vid kontoren i Gävle, Östersund och Umeå. Du och ditt team tillhör affärsområde Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling, med fokus på rådgivning inom exploaterings- och fastighetsutvecklingsfrågor. Ansvaret innebär att leda nuvarande team (åtta konsulter, fördelade på tre kontor) och bidra till affärsområdets fortsatta tillväxt. Region norr har vuxit under de senaste åren, från två konsulter 2016 till åtta konsulter idag. Vi ser fortsatta möjligheter till expansion i regionen.

Du ansvarar även för egna konsultuppdrag. Som Affärschef på Svefa delar du din tid mellan affärsutveckling, personalledning/utveckling och uppdrag som konsult. Fördelningen varierar beroende på behov. Utifrån det övergripande ansvaret arbetar du självständigt och proaktivt.

Tillsammans med Affärscheferna i övriga regioner ansvarar du för affärsområdets fortsatta utveckling och affärsmässiga tillväxt. Rollen rapporterar till Affärsområdeschef Helena Dalhamn, med placering vid Svefas huvudkontor i Stockholm. Du ingår i ledningsgrupp Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling.

Vi söker dig som har arbetat minst 10 år inom relevanta områden, gärna med erfarenhet av kommunal verksamhet. Erfarenhet av arbete inom fastighets- och byggbolag i tidiga skeden av samhällsbyggnad är också relevant. Oberoende av erfarenhetsbakgrund söker vi dig som har god förståelse för den kommunala organisationen och dess arbetssätt. Vi ser gärna en så bred bakgrund inom samhällsbyggnadsområdet som möjligt, där erfarenhet av exploaterings- och fastighetsutvecklingsfrågor är ett krav. Du har ledarerfarenhet samt relevanta nätverk, inom såväl offentlig som privat sektor. Har du erfarenhet av att arbeta som konsult är det en fördel.

Vi erbjuder dig att få leda ett professionellt, inspirerande team och bidra till utvecklingen av såväl medarbetare som vår affär och marknadsposition. Vi är ett kunskapsföretag där vi lär av varandra och delar våra erfarenheter, med en kultur av ständigt lärande. Det är ett helhjärtat engagemang och vi är stolta över hur vi tillsammans bidrar till att skapa värde för våra kunder.

Har du frågor är du välkommen att ringa Boel Lundell People Impact på telefon 0708-41 70 40, som bistår oss i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan till apply@peopleimpact.se snarast, dock senast 21 november 2018.

Om Svefa

Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom analys, strategisk rådgivning, värdering, markåtkomst, samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, corporate solutions, transaktioner och förvaltningsrådgivning. Bland Svefas uppdragsgivare finns allt från stora fastighetsbolag, investerare, byggbolag och banker till mindre lokala fastighetsaktörer och offentlig sektor som alla uppskattar vår kombination av fastighetskompetens och affärsintelligens.

Med närvaro i hela landet och med engagerade och kunniga medarbetare, baseras vår rådgivning på en omfattande kännedom om fastighetsmarknaden – lokalt, regionalt och globalt. Läs mer på www.svefa.se