Kommersiell förvaltare till Svenska Hus

Nyhet- Utomhuscoaching
2018-09-25
Engagerad Projektledare till Svenska Hus
2018-10-22
Visa alla

Kommersiell förvaltare till Svenska Hus

Svenska Hus Logo_mailsignatur

Har du motivation och engagemang för fastigheter och långvariga kundrelationer?

Nu söker vi en kommersiell förvaltare till Svenska Hus med placeringsort Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Den kommersielle förvaltaren rapporterar till Regionchefen och har ett övergripande ansvar för såväl fastigheternas resultat, tekniska installationer och dess funktioner. Ansvaret omfattar Svenska Hus kommersiella lokaler i Skåne. Ca 2/3 av beståndet finns i Malmö och övriga fastigheter är fördelade på Lund, Landskrona och Helsingborg. Tjänsten innebär förvaltning och övergripande ansvar för såväl centralt belägna kontors- och butikslokaler som lager-, industri- och servicelokaler. Arbetet är både strategiskt och operativt och syftar till att bygga en långsiktig relation med kunder och samarbetspartners som ska leda till ett långsiktigt kvarboende.

Som nyckelperson i Svenska Hus arbetar den kommersielle fastighetsförvaltaren med ett personligt ledarskap i alla sammanhang som innebär att omsätta Svenska Hus kärnvärden – affärsmässighet, personligt engagemang och entreprenörskap – i verklig handling.

Din bakgrund

Du har högskoleutbildning, gärna med fastighetstekniskanknytning eller en relevant KY utbildning. Även längre erfarenhet inom fastighetsbranschen i kombination med annan högre utbildning kan vara intressant. Vi tror att rätt kandidat har åtminstone 3 års erfarenhet från fastighetsbranschen samt har haft resultat/lönsamhetsansvar. Förhandlingsvana/erfarenhet är en tydlig fördel och relevant hyresjuridisk kunskap är meriterande. Flytande svenska och engelska är ett krav liksom körkort.

Om företaget

Svenska Hus projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten. Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.

Se våra fastigheter i Skåne:

http://www.svenskahus.se/svenska-hus/vara-fastigheter

Har du frågor eller funderingar kring denna tjänst? Hör då gärna av dig till ansvarig konsult Anne Barbosa +46 40 35 48 88 eller till researcher Julia Lundell på research@peopleimpact.se

Välkommen med din ansökan senast den 29/10 till research@peopleimpact.se