Engagerad Projektledare till Svenska Hus

Kommersiell förvaltare till Svenska Hus
2018-10-22
När Chefen är en gigare
2018-11-01
Visa alla

Engagerad Projektledare till Svenska Hus

Svenska Hus Logo_mailsignatur

Vill du driva och leverera attraktiva, hållbara och effektiva byggprojekt i fastighetsbranschen? Nu söker vi en engagerad projektledare till Svenska Hus med placeringsort Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som projektledare hos Svenska Hus ansvarar du för både bostäder och kommersiella lokaler i Skåne. I varje projekt har projektledaren en nära dialog med kunder och hyresgäster och ambitionen är att på djupet förstå deras verksamhet och situation för att ta fram anpassade lösningar. Projektledaren ska även vara ett stöd till regionens Förvaltare och Uthyrare vid utförande av underhållsåtgärder och krav gentemot myndigheter. Du kommer även att arbeta  med att ta fram kalkyler i samband med investeringar i förvaltningsbeståndet. Projektledaren arbetar med genomförande av beslutade om- och tillbyggnader och lokalanpassningar. Tjänsten innebär också ansvar för ekonomiuppföljning; budget, prognoser, entreprenadinköp och av slutkostnad för projekten. Som projektledare är du en intern samtalspartner och har breda samarbetsytor.

Projektledaren är en nyckelperson i Svenska Hus och arbetar med ett personligt ledarskap i alla sammanhang som innebär att omsätta Svenska Hus kärnvärden – affärsmässighet, personligt engagemang och entreprenörskap – i verklig handling.

Din bakgrund

Du är högskoleingenjör inom bygg och har arbetat med operativ byggprojektledning i minst 3 år. Rätt erfarenhet i kombination med lägre utbildningsbakgrund kan också vara intressant.

Lämplig bakgrund kan vara som arbetsledare, arbetschef, entreprenadingenjör, eller som projektledare i annat fastighetsbolag. Byggerfarenhet av såväl nybyggnation som ombyggnation är intressant. Som projektledare motiveras du av att arbeta i team då du kommer att ha ett gränssnitt gentemot såväl förvaltning som uthyrning. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en utåtriktat och bred roll med många olika kontaktytor där du får möjlighet att använda alla dina kompetenser och förmågor, och även får möjlighet att växa med uppgifterna.

Välkommen till Svenska Hus!

Har du frågor eller funderingar kring denna tjänst? Hör då gärna av dig till ansvarig konsult Anne Barbosa +46 40 35 48 88

Välkommen med din ansökan senast den 1/11. Ansökan skickas till research@peopleimpact.se

Om Svenska Hus

Svenska Hus projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten. Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.

Se våra fastigheter i Skåne: https://www.svenskahus.se/svenska-hus/vara-fastigheter